....

Läste runt på lite olika bloggar ju såhär på sena kvällskvisten. Man får ju självklart skriva de man själv känner för i sin egna blogg. Och folk lär väl låta bli att läsa just den bloggen som stör dom. Men klanka ner på andra bloggare/människor bara för att få uppmärksamhet är inte okej om man frågar mej. Ja, detta kan ju oxå klassas som gnäll. Men ja har inte för avsikt att gnälla på någon annan bloggare å skriver därför heller inga namn. Jag skriver ju vad jag vill i min. Och de ska ju självklart alla få göra.
 
Idag har vi haft besök av Malin och Tiffy. Så barnen lekte lite granna och hade de skoj =) På kvällen så vi pizza och sen chips å film på de :) Dock gick de inte så bra för mej att käka då dom tog ur en visdomstand igår. Över en timme tog de innan den va borta helt för dom fick dela den å ha sig. Öm är ja idag. Trodde att jag skulle ha mer ont än vad jag har. Men imorse när jag vakna så kändes de som om jag fått en rejäl smäll på käften så ser typ ut som en hamster just nu .. Men de går ju över snart :D Alvedon och pronaxen funkar bra mot smärtan =) ..
 
Imorgon blir de kanske valbo en sväng och köpa nya allväders skor åt tjejerna mina :D Bra om dom e varm å torr om fötterna på dagis. Så de är väl dags för mej att ansluta mej till drömmarnas värld så man är pigg när brudarna vaknar imorron.
 
Ha de bäst.. Natti natti

RSS 2.0