Sovdags

Ja alldeles strax är det sovdags. Men tänkte att jag kunde väl printa ner några rader så att jag inte helt tappar bort bloggandet igen.
 
Skrev ju sist att allting med flytten gick så segt. Nu är iaf både kontrakten skrivna, har rensat garaget, packat lite mer, städat lite grann (flyttstäd). Så evetuellt att jag får tillgång till lägenheten på fredag och då kör rusten igång. Så jag håller tummarna för det.
 
Denna dag har bestått av jobb och dagis i vanlig ordning. Slutade tidigt idag så då la jag och barnen oss i soffan å hade lite mys. Den minsta tog en tupplur. Sen blev de matlagning och ännu mer mys innan det var dags att borsta tänderna och natta barn. Så en lugn och bra dag helt enkelt. 
 
Imorron blir det en lång dag på jobbet. Känns lite sådär då jag hellre är hemma med barnen men som ensamstående så har man inte så mkt att välja på om ekonomin ska gå runt. På torsdag är det kort dag iaf :) Å sen har vi tre underbara lediga dagar tillsammans innan barnen åker till sin far igen :)
 
Ibland kan jag verkligen fundera hur människor orkar ha en sån bitter attityd emot andra. Vad vinner man på det? Att folk känner sig irriterade? Jag blir sjukt irriterad när jag bemött med en bitter attityd. I know man ska inte bry sig. Men när man träffar på de ganska ofta så blir man less till slut men de kanske lägger sig det oxå. Man kan ju alltid hoppas. Jag försöker iaf att ha en bra attityd emot denna person å andra oxå. Jag är inte perfekt så visst har jag dagar som ja inte känner mej speciellt social och trevlig. Men jag försöker iaf. För man vinner på det i längden.
 
Nä nu har jag skrivit några rader. Har duschat så nu är det dags att skalla kudden så man orkar med en dag imorron. Sov gott och hoppas att eran dag imorron blir hur bra som helst :) Natti natti

Nystart

Tog bort den gamla bloggen då ja inte har skrivit på väldigt länge. Så tänkte att jag skulle ta upp bloggandet igen och vad passar då bättre än att göra det helt från början.
 
Stress verkar vara min vardag just nu. Det är inte så att jag stressar medvetet men nu är det flytt på gång till en ny lägenhet. Men allting går så sakta. Jag ska flytta i slutet på denna månad och ingenting är egentligen klart. Kontrakt med köparna ska skrivas men ordföranden hör aldrig av sig om att dom är godkända trots att ja upprepade ggr har ringt till han och kollat. Kontrakt ska skrivas på min nya lägenhet som jag köpt. Saker ska rensas och packas. Nya lägenheten ska rustas, å så ska de jobbas å ta hand om barnen. Jobba å ta hand om barnen är inte det som orsakar min stress heller utan det är detta kring flytten. Barnen ser iaf fram emot att flytta så det känns skönt. Dom tycker att det är super roligt att hjälpa till med packning å allt som hör till :) Det jag dock fått order om från barnen är att jag absolut inte får packa ner deras leksaker innan vi flyttar. Jag tänkte att vi kunde ju packa ner lite grann iaf som dom inte leker med just nu men icke sa nicke.
 
Barnen är hos deras far just nu. Så det är väldigt tomt och ensamt här hemma. Men dom måste ju få va med pappa sin oxå. Så man får göra det bästa av situationen :)
 
Nu på kvällen va ja till mina fina vän fru Sundin på en kvällskaffe :) Mycket trevligt. Och hennes son ska ju sälja jultidningar så de är ju klart att man ska sponsra lite grann :) Så ja passade på att beställa lite där på samma gång. 
 
Mer än så hade ja nog inte att berätta denna gång. Ha de bra alla fina där ute .. 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0